Acupunctuur Healing Kliniek

Migraine, spierspanningen, stress en burn-out


Acupunctuur in Uithoorn bij Acupunctuur Healing Kliniek

Heeft u last van pijn of vermoeidheid? Of heeft u last van andere klachten waar niets tegen lijkt te helpen? Kiest u dan voor de acupunctuur in Uithoorn. Volgens de Wereldgezondheidsorganisatie kan acupunctuur ingezet worden om diverse klachten te verhelpen. Bij de Acupunctuurkliniek kunt u altijd terecht.

Bekijk mijn tarieven hier en neem contact op om een afspraak te maken.

Wat zijn de mogelijkheden van de acupunctuur in Uithoorn?

Er zijn diverse klachten die verholpen kunnen worden met de acupunctuur in Uithoorn. Enkele voorbeelden daarvan zijn pijnklachten (zoals hoofdpijn, buikpijn en zenuwpijn), reuma, stress, concentratieproblemen en astma. Als u andere klachten heeft, dan kunt u altijd contact opnemen. Wij vertellen u graag of acupunctuur een geschikte behandelmethode kan zijn. Acupunctuur is erop gericht om de energiebalans in het lichaam te herstellen. De energie stroomt door meridianen (kanalen) door het lichaam heen. 

Afvalstoffen kunnen deze kanalen verstoppen, waardoor u last kunt krijgen van de bovengenoemde klachten. Door middel van acupunctuurnaalden worden de energiekanalen gestimuleerd om de afvalstoffen af te voeren. Hiervoor prikken we de naalden op specifieke plekken in het lichaam. Tevens bieden wij cosmetische acupunctuur aan. Deze methode is erop gericht om huidproblemen te verhelpen. Hierbij kunt u denken aan rimpels, acne en couperose. Dit is een geweldig alternatief voor cosmetische ingrepen. De acupunctuurkliniek is aangesloten bij de beroepsvereniging Zhong, waardoor de kans groot is dat de behandelingen worden vergoed door uw verzekeraar.

Hoe kunt u een afspraak maken bij Acupunctuur Healing Kliniek?

U kunt altijd een afspraak maken voor de acupunctuur in Uithoorn, ook als u geen verwijzing heeft. Wel raden wij u aan om dit met uw huisarts te bespreken. Belt u gerust naar 0614969289. U mag ook langskomen in de praktijk in Uithoorn om een afspraak te maken. Natuurlijk beantwoorden we tevens graag uw vragen over de behandeling.